رزرو وقت روانشناسی و مشاوره با تخفیف ویژه

0
سبد خرید خالی است.
ورود | ثبت نام
captcha

با ورود و یا ثبت نام در پیشتاز وب شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت پیشتاز وب و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

چند علت اساسی وابستگی کودک به مادر!

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

چند علت اساسی وابستگی کودک به مادر!

یکی از مسائلی که برای اکثر والدین مطرح است، وابستگی کودک می باشد. وابستگی فرزند می تواند برخی از مواقع به سود یا به ضرر او باشد. از این والدین باید میزان وابستگی فرزند دلبند خود را کنترل نمایند تا او در آینده به مشکل برخورد نکند. در ادامه سایت درمان کودک زندگی سبز با ما همراه باشید تا با علت و راهکار های وابستگی کودکان بیشتر آشنا شوید.

علت وابستگی کودک

علت وابسته شدن کودک به پدر و مادر چیست؟

وابستگی کودکان به پدرو مادر، علت های مختلفی مانند خجالتی بودن کودک دارد. اما از علت های عمده این مشکل می توان به اضطراب جدایی و اضطراب اجتماعی اشاره نمود.

اضطراب جدایی

از آن جایی که کودک از زمان گشودن چشم تا به امروز در کنار والدین خود بوده، جدا شدن از آن ها برایش یک معضل محسوب می شود. به بیانی دیگر، کودکان همیشه از یک چیزی هراس دارند و مقابله با آن سبب ترس کودکان می شود. به همین دلیل آن ها در چنین مواقعی وابستگی بیشتری به والدین خود پیدا می کنند و به هیچ عنوان از آن ها جدا نمی شوند. از این رو اگر بخواهید در چنین مواقعی کودک را از خود جدا کنید، ممکن است با مقاومت شدید او مواجه شوید.

اضطراب اجتماعی

همانطور که در قسمت قبل به آن اشاره شد، کودکان از جدا شدن از والدین خود به شدت می ترسند. اما یکی دیگر از مسائلی که ترس بیشتری را برای کودکان به وجود می آورد، برقراری ارتباط با افراد دیگر بجز خانواده در زمان حضور نداشتن والدین می باشد. در چنین مواقعی یکی از مسائلی که سبب می شود تا اضطراب اجتماعی کودکان افزایش یابد، خجالت و عدم توانایی گفتن نیاز می باشد. ناگفته نماند که اگر نتوانید این مشکل را برطرف سازید ممکن است کودک عزیز و دلبند شما در آینده دچار مشکلات اجتماعی بسیار زیادی بشود.

اظطراب اجتماعی در نوجوانان؛ اختلالی رایج در بین آنها!

وابستگی کودک به والدین تا چه سنی عادی است؟

بسیاری از والدین بر این عقیده باورند که هر چقدر وابستگی کودک به پدر و مادر زیاد تر باشد، او بیشتر از مشکلات اجتماعی در امان می ماند. اما درواقع این عقید به طور کامل اشتباه است و می تواند سبب خراب شدن آینده کودک شود. از این رو، والدین باید به کودک خود از یک الی چهار سالگی (روانشناسی کودک از بدو تولد) حداکثر آموزش دهند تا بتوانند وابستگی را از او دور کنند. این امر موجب می شود تا والدین بتوانند بدون هیچ مشکلی در آینده نه چندان دور فرزند دلبند خود را به مهد کودک و مدرسه بفرستند.

وابستگی کودک به مادر

آیا وابستگی بیش از حد کودک به والدین خوب است؟

یکی از سوالات متعددی که برای اکثر والدین پیش می آید، این است که آیا وابستگی بیش از حد کودک به والدین خوب است یا بد؟ همانطور که در بخش های قبل به آن اشاره شد، وابستگی کودک به والدین تا حدودی خوب است. اما اگر وابستگی فرزند به پدر و مادر بیش از حد مجاز شد تا حدی که او دیگر توانایی جدا بودن از والدین را تا یک ساعت نداشته باش، ممکن است برای کودک و آینده او مخرب باشد. به همین دلیل، نباید به وابستگی بیش از حد کودکان علاقه یا عشق نام داد چرا که اگر این مشکل را نادید بگیرید، ممکن است مجددا دچار مشکل شوید.

مدیتیشن های ذهنی برای رهایی از استرس در نوجوانان!

راهکار های از بین بردن وابستگی کودک

یکی از مهم ترین راهکار هایی که می تواند وابستگی فرزند به والدین را از بین ببرد، استفاده از آموزشات دقیق است. منظور از آموزشات دقیق و منحصر به فرد، یاد دادن برخی نکات به کودک است تا او بتواند دوری والدین را حداقل تا 2 ساعت تحمل کند. در چنین مواقعی باید با تکرار جملاتی انگیزشی، وابستگی بیش از حد کودک عزیز و دلبند را از بین ببرید. اگر با چنین راهکاری مشکل وابستگی بیش از حد فرزند شما برطرف نشد، می بایست به مراکز مشاوره کودکان مراجعه کنید تا متخصصان در طی چندین جلسه مشکل را برطرف سازند.

همچنین بخوانید: آشنایی با بهترین کلینیک روانشناسی در مشهد

و در انتها

همانطور که در بخش های قبل به آن اشاره شد، وابستگی بیش از حد کودک می تواند کار دست والدین و خود کودک بدهد. از این رو، اگر کودک شما بیش از حد وابسته والدین خود می باشد، می بایست برای درمان او اقدام نمایید تا بتوانید آینده ای درخشان برای او رقم بزنید.

 

درباره نویسنــده
نویسنده
vahid
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

محصولات جدید

جستجو کنید ...